testo 103 vpichovací teploměr (HACCP), rozsah -30 do 220 °C, typ senzoru NTC
Kód: C123563
Výrobce: testo
Dostupnost: k dodání 2 - 5 dnů
Cena: 1 843,- Kč s DPH
STPřidat do košíku
Popis
Teploměr se zapichovacím senzorem. K použití při kontrole jakosti a výrobě potravin podle normy EN 13485, stejně jako v restauracích a v supermarketech.
Vybavení
- Praktický a malý
 Rozkládací 7,5 cm zapichovací čidlo
 Odolné vůči prachu a stříkající vodě (IP55)
Vlastnosti
- Skládací mechanismus (aretace cca 30 °)
- Automatické vypnutí
- Přepínání mezi °C/°F.
Rozsah dodávky
- Baterie
- Návod k obsluze.
| Technické parametry | |
| Rozměry | (d x š x v) 189 x 35 x 19 mm | 
| Vnější výška | 19 mm | 
| Vnější délka | 189 mm | 
| Vnější šířka | 35 mm | 
| Teplotní rozsah | -30 do 220 °C | 
| Vlastnosti teploměru | kompatibilní s HACCP | 
| typ senzoru | NTC | 
| Základní přesnost měření (+/-) | 0.5 °C | 
| Max. teplotní rozsah | 220 °C | 
| Min. teplotní rozsah | -30 °C | 
| Rozlišení teploty | 0.1 °C | 
| Délka senzoru | 75 mm | 
| Rozlišení | 0.1 °C / °F | 
| Základní přesnost | ± 0,5 °C | 
| Četnost měření | 10 s | 
| Napájení | 2 lithiové knoflíkové baterie (CR2032) | 
| Provozní teplota | -30 až +220 °C | 
| Hmotnost | 49 g | 
| Norma EN | EN 13485 | 
| Kategorie produktu | vpichovací teploměr (HACCP) | 








